Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (3.96 secunde)
Microîntreprinderile vor plati un impozit mai mare cu 0,5%, iar unii români din strainatate nu scapa de impozit nici anul acesta.Modificarile aduse Codului fiscal, valabile de la 1 ianuarie 2008, îi lasa cu mai putini bani în buzunar pe angajatii competitivi si muncitori.
Galatenii care vor sa munceasca in strainatate au acum ocazia sa se inscrie in baza de date Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza in perioada 6 - 8 iunie 2005, incepind cu orele 8.30, in Galati, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul, linga trecere Bac, actiuni de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, in domeniul agricol, pentru persoanele care au virsta intre 20 si 40 de ani, indiferent de sex.
In aceasta perioada contradictorie pe care o traim, de multe ori ni se pare dificil sa ne pastram mandria de a fi cetateni romani. ... Si totusi, realitatea este cu totul alta, exista multi romani celebri in lume, cu care putem si trebuie sa ne mandrim.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza pina pe 26 februarie o actiune de preselectare a persoanelor care doresc sa lucreze in Germania. ... Contractele de munca se incheie pentru 12 luni, cu posibilitate de prelungire cu inca 6 luni.
MAE si Autoritatea Electorala Permanenta au lansat "Ghidul alegatorului roman din strainatate", pentru informarea cetatenilor romani stabiliti peste hotare in legatura cu conditiile in care pot vota la alegerile din 30 noiembrie, materialul putand fi accesat pe site-urile celor doua institutii.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
Ford va angaja peste 4.000 de persoane în urmatorii ani, iar eventualii furnizori ai companiei care se vor stabili în Dolj sau prin zona vor avea o cerere puternica de forta de munca pe piata locala.
Este o perioada cu munca asidua si oportunitati. ... Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afectvitatea si dragostea. ... dragoste, cu parteneri din strainatate. ... Se ivesc posibilitati de a schimba locul de munca. ... Lucruri dure la locul de munca.
Este o perioada cu munca asidua si oportunitati.Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare. ... Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea si dragostea. ... dragoste, cu parteneri din strainatate.
Suma se dubleaza cu lejeritate daca adaugam diurnele de deplasare prin Bucuresti, in teritoriu sau in strainatate, cheltuielile cu transportul in tara sau strainatate si abonamentele de telefonie mobila, decontate, de asemenea, de Camera Deputatilor.
Am profesat 6 ani in Romania ca profesor de pictura, in Uniunea Artistilor Plastici nu am reusit sa intru din cauza ca trebuia sa am pile si am fost respinsa, asa ca mi-am creat propria mea afacere cu arta care a durat numai 4 ani si am preferat sa parasesc definitiv Romania, sa vad cum este sa vinzi pictura in strainatate si pot sa iti spun sincer, sunt fericita.
• 11 iun 2009 - Premierul moldovean, Zinaida Greceanii, a justificat decizia de a introduce vize pentru romani prin absenta unui tratat de baza bilateral.
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Angajatorii care nu le-au deschis inca salariatilor carnete de munca ar trebui sa se grabeasca sa o faca.
Criza fortei de munca, pe care o semnaleaza tot mai multi agenti economici, nu mai este doar un subiect de dezbatere, ea loveste direct in interesele angajatorilor si in activitatea lor.
Romania poate emite anul acesta 8.000 de autorizatii de munca strainilor care doresc sa desfasoare activitati lucrative.
Angajatorii români ar trebui sa fie pregatiti pentru forta de munca neglijata pâna acum. ... „În acest context putem vorbi de o îmbatrânire a populatiei si de o scadere a procentului de populatie care compune forta de munca.
Angajatorii români ar trebui sa fie pregatiti pentru forta de munca neglijata pâna acum. ... „În acest context putem vorbi de o îmbatrânire a populatiei si de o scadere a procentului de populatie care compune forta de munca.
google-analytics.com